معماری
خانه / علوم پزشکی / پاورپوینت درباره مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده

پاورپوینت درباره مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها ۲۳ اسلاید          راهنمای مراقبتهای تغذیه ای دررریفلاکس معده ۱ -از مصرف غذای زیاد وباچربی وپروتئین فراوان دریک وعده غذایی پرهیز شود (خصوصا ۲-۳ساعت قبل ازخواب). ۲-از مصرف غذاهای اسیدی وباادویه فراوان اجتناب شود. ۳-ازمصرف شکلات ونوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه پرهیز شود. ۴-از مصرف نعنا وروغنهای گرفته شده از نعنا خودداری شود.   }5-سيگارموجب شل شدن دريچه تحتانی مری میشود،ازمصرف آن بشدت پرهيزکنيد.  6-بلافاصله پس ازغذاخوردن درازنکشندوبه هنگام خواب نیزشانه هاوسربالاترازبدن قراربگیرد. ۷-۳ساعت قبل ازاستراحت مصرف غذا کم یا حذف شود(مخصوصا گوشت یا پنیر که حاوی پروتئین وچربی است). ۸- وقتي که نشسته ايد،ازخم شدن به جلوحتي المقدورخودداري کنيد ۹- قبل ازسیرشدن دست ازغذاخوردن بکشید. …

درباره ی

همچنین ببینید

اضطراب ،افسردگی و استرس در زنان شاغل

اضطراب ،افسردگی و استرس در زنان شاغل مولف:            نرگس خاتون رحیمی(کارشناس باروری شبکه بهداشت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *