اطلاعیه فروشگاه

مرکز فایل با ممتازترین و با کیفیت ترین مجموعه محصولات دانلودی در خدمت شماست. در صورت هرگونه مسئله در ارتباط با محصولات از طریق بخش پشتیانی با ما در ارتباط باشید. در حداقل زمان ممکن کارمندان ما پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

دانلود پاورپوینت ارزیابی حسی در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت ارزیابی حسی در صنایع غذایی

در این بخش پاورپوینت ارزیابی حسی در صنایع غذایی در 41 اسلاید برای دانلود قرار داده شده است.درذیل فهرست مطالب و همچنین پیشنمایشی از آن آورده شده است.

 

 

فهرست مطالب:

  • ارزیابی حسی
  • ارتباط علوم صنايع غذايي با علم کشاورزي
  • تعريف ارزيابي حسي
  • عوامل موثر بر خواص انساني
  • دلايل کاربرد روش حواس سنجي
  • جايگاه آزمونهاي حسي در علم مواد غذايي
  • مهمترين عوامل موثر بر بوي مواد غذايي
  • طبقه بندي آزمونهاي حسي
  • طراحي تحصيلات مورد نياز آزمون حسي
  • تحصيلات اساسي مورد نياز در هر آزمون حسي
  • وسايل پختن نمونه
  • محل مخصوص اتاقک هاي اعضاي گروه ارزياب
  • آزمونهاي حسي
  • فاکتورهاي مهم براي انجام آزمون حسي
  • اصول مهم در تدوين پرسشنامه ها
  • انواع پرسش نامه ها با توجه به پاسخ نامه
  • تشکيل گروههاي ارزيابي حسي
  • scaling (قياس کردن):
  • روشهاي انجام آزمونهاي حسي


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Sensory-evaluation_1667147_6439.zip974.6k





محبوبترین محصولات